Stichting vrienden van de Oude Kerk

Cognac Proeverij op vrijdag 3 april 2020.

De Stichting Vrienden van de Oude Kerk organiseert op vrijdag 3 april een Cognac-proeverij.

Deze proeverij wordt gegeven door Dhr. Eef Bulder,die jaarlijks met zijn cognac op onze kerstmarkt te vinden is.

Eef Bulder is de eigenaar van Cognacnet. Cognacnet is hét adres voor de cognac-liefhebber! Het brengt verrassende, exclusieve en vaak onbekende Cognacmerken naar Nederland. Op deze avond gaan we 6 / 8 cognacs proeven. Er zullen een paar heel unieke cognacs bij zijn!  Een heel jonge cognac , die zich richt op een jonger publiek, maar ook een extra oude cognac. Kortom……het belooft een spannende proeverij te worden. Ook voor de dames is het interessant!

Natuurlijk wilt u weten wat u koopt.

En als u het écht wil weten, dan is er maar één manier: zelf proeven! Tijdens de proeverij leert u alles over Cognac.
U kijkt, ruikt en proeft! De resultaten verwerkt u vervolgens op een proefformulier, zodat u kunt vergelijken.
Zo leert u beoordelen en selecteren.

De proeverij begint om 19.30 en vindt plaats in onze Oude Kerk.

De kosten van deze proeverij is €25,00

U kunt zich opgeven bij marjovanerven@hotmail.com

De  € 25,00 kunt u overmaken op  : rekeningnummer NL46RABO0135322375 t.n.v. MJ van Erven Naaldwijk.

Stichting vrienden van de Oude Kerk

Oude Kerk Naaldwijk

De Oude Kerk Naaldwijk is één van de belangrijkste middeleeuwse kerken in Zuid Holland. De omvang, datering, historische betekenis, bouwstijl en inventaris bepalen het unieke karakter van het monument.

Het behoud van dit cultureel erfgoed gaat ons allen aan.

Daarom zet de Stichting Vrienden van de Oude Kerk zich in om instandhouding en multifunctioneel gebruik van de kerk te bevorderen.

Wat beogen de Vrienden van de Oude Kerk?

De Stichting heeft als voornaamste doel om gelden bijeen te brengen, waarmee de Oude Kerk kan worden gerestaureerd, in conditie kan worden gehouden en waarmee maatregelen getroffen kunnen worden die het multifunctioneel gebruik van de Oude Kerk bevorderen, bijvoorbeeld als ontmoetingsplaats voor cultureel-maatschappelijke manifestaties.

De Oude Kerk zelf is eigendom van de Hervormde Gemeente Oude Kerk Naaldwijk; de Stichting Vrienden van de Oude Kerk Naaldwijk staat los van de Hervormde Gemeente.

Via de Stichting Vrienden van de Oude Kerk Naaldwijk kan iedereen – los van een binding aan een kerkelijke gemeente - bijdragen aan de toekomst van de Oude Kerk.

Activiteiten van de Vrienden van de Oude Kerk

De Stichting richt zich op Fondsenwerving en op het organiseren van activiteiten in de Oude Kerk. Zo organiseert zij de jaarlijkse kerstmarkt in de Oude Kerk. <Lees meer..>

Wat kunt u doen?

Donateur worden; hierdoor steunt u de activiteiten van de Stichting met een door u te bepalen geldbedrag per jaar. De Stichting Vrienden van de Oude Kerk heeft een ANBI status, zie hier onze ANBI gegevens.

Stichting Vrienden van de Oude Kerk Naaldwijk

2670 AE Naaldwijk

email: VriendenOudeKerkNaaldwijk@gmail.com

Bankrekeningen  NL91RABO0343692600en NL17INGB0000389266