Kerstmarkt Oude kerk Naaldwijk

Op vrijdag 6 december en zaterdag 7 december was de jaarlijkse Kerstmarkt in onze Oude kerk te Naaldwijk. Zoals veel mensen hebben kunnen zien, hadden we voor een andere opstelling gekozen. Hierdoor hadden we meer ruimte en konden we meer kramen plaatsen. Deze nieuwe opstelling is ons erg goed bevallen. Helaas werkte het weer niet mee op vrijdag, maar de zaterdag maakte veel goed. We kijken dan ook terug op een geweldige, gezellige, sfeervolle en drukbezochte kerstmarkt! Via deze weg willen we ook de vele vrijwilligers bedanken,die het mogelijk maken deze kerstmarkt te organiseren en in het bijzonder de groep vrijwilligers ,die na afloop kwam opdraven en de kerstmarkt in een uur tijd weer omtoverde tot onze originele kerk!

Volgend jaar zal de kerstmarkt gehouden worden op 11 en 12 december 2020.

De volgende mensen konden we verrassen met een leuke prijs:

Verloting:

- Rondleiding door de 2de kamer door Arne Weverling : Elize Nowee.

- Bon restaurant Bij5 : G vd Wel en B vd Berg.

- Bon Inn Naaldwijk : B vd Meulen,Annie van Hoeven, Nico , Eibert Kok.

- Fles likeur : Mieke

- Bon Fratelli : Joop Rietveld

- Houten kerstboom : Danielle van Baalen.

- Bon Multivlaai : Ine , Til Brederoo

- Toegangskaarten Oude kerk klassiek : Elize Nowee, Dineke v Hoeven, Wil v Paassen, mevr.W Bal

- Bon Ons Mams : Julia Litjens

Verwendozen:  Mevr. L. Nowee , Hanny vd Berg, Annie v Hoeven , Emily v Kester.

Wij wensen alle winnaars veel plezier met hun prijs!

Namens de kerstmarktcommissie,

Marjo van Erven.

FACEBOOK pagina Kerstmarkt

De meest actuele informatie omtrent onze kerstmarkt wordt toegevoegd aan onze facebook pagina: www.facebook.com/KerstmarktOudeKerkNaaldwijk . Wilt u meer informatie, e-mail me dan. Ik ben Marjo van Erven, marktmeester, kerstmarktoudekerk@hotmail.com