Kerstmarkt Oude kerk Naaldwijk 2021

KERSTMARKT OUDE KERK

De kerstmarkt wordt dit jaar gehouden op 10 en 11 december

Vele kraamhouders hebben zich al aangemeld.

Voorgaande jaren hadden we altijd veel 2de hands kerstversiering, waar veel mensen op afkwamen. Omdat er vanwege corona al 2 jaar geen curiosa-markt geweest is, hebben we weinig tot geen kerstversiering. Dus onze vraag: heeft u kerstballen, lampjes of andere versiering die u niet meer gebruikt, dan willen wij dit heel graag hebben, zodat we weer een mooie 2de hands kerstkraam kunnen inrichten!

Neem contact op met Marjo van Erven. Tel.: 06 41734918 en uw kerstversiering wordt opgehaald.

Met vriendelijke groet,

Kerstmarktcommissie Oude Kerk Naaldwijk.

FACEBOOK pagina Kerstmarkt

De meest actuele informatie omtrent onze kerstmarkt wordt toegevoegd aan onze facebook pagina: www.facebook.com/KerstmarktOudeKerkNaaldwijk . Wilt u meer informatie, e-mail me dan. Ik ben Marjo van Erven, marktmeester, kerstmarktoudekerk@hotmail.com