Hervormde Gemeente Oude Kerk Naaldwijk

update 18 januari 2019

Werkgroep Oude Kerk & Duurzaamheid
Een dagje zonder vlees
Wist u dat u door één avond geen vlees te eten u net zoveel CO2 bespaart als met een hele week geen auto rijden? Meer informatie www.eatgreen.nl.

Welkom! op de internetsite van de Hervormde Gemeente Oude Kerk Naaldwijk.

Op deze website vindt u in het menu bovenaan alle informatie over de activiteiten en wat haar beweegt (Vademecum II) van de gemeente onder ‘De Gemeente’ en over ‘de restauratie en herinrichting’ van de Oude Kerk onder Het Kerkgebouw.

Iedereen is van harte welkom bij de bijeenkomsten, soms is aanmelden nodig informatie hierover vindt u op de betreffende pagina's. Tot ziens.

OPENSTELLING 'OUDE KERK' NAALDWIJK.

Bijna het gehele jaar door is de Oude Kerk
aan het Wilhelminaplein open voor bezichtiging op:

woensdag
van 11.00 – 16.00 uur

zaterdag
van 14.00 – 16.00 uur

Kerkdiensten Oude Kerk

Zondag 13 januari

16.00 uur; Afscheidsdienst ds Niek Smit, uitgevoerd wordt Choralkantate “Walts Gott mein Werk ich lasse” (Dietrich Buxtehude), aansluitend receptie

19.00 uur; Geen vesper

Zondag 20 januari

10.00 uur; Oecumenische dienst in de Ontmoetingskerk, ds Marjan de Vries en diaken Ronald Dits, Kinderkring

19.00 uur; Vesperplus, ‘Als de liefde niet bestond’, ds Marjan de Vries, Koos Sekrève (zang) en Gerard Bal (piano) met liedjes van Toon Hermans, Psalm 66

Zondag 27 januari

10.00 uur; ds Marjan de Vries, PgN

19.00 uur; Vesper, ds Marian de Vries, Psalm 117

Agenda Oude Kerk

KLASSIEK CONCERT IN OUDE KERK

Zondag 27 januari staat het eerste concert van Oude Kerk Klassiek in 2019 op de planning.

Viotta Symfonieorkest

Het Viotta Symfonieorkest is het vlaggenschip van de Vereniging Viotta Jeugdorkest Den Haag. Het orkest telt ongeveer 65 gevorderde musici tussen de 15 en 21 jaar. Het behoort al geruime tijd tot de beste jeugdorkesten van Nederland en staat sinds 2013 onder leiding van dirigent René Gulikers.

Aanvang: 15.00 uur

Kaarten à €12,50 inclusief consumptie zijn verkrijgbaar via www.westlandtheater.nl/ tel.0174-636900 of aan de balie van de Naald.