Hervormde Gemeente Oude Kerk Naaldwijk

update  18 mei 2018

Werkgroep Oude Kerk & Duurzaamheid
Een dagje zonder vlees
Wist u dat u door één avond geen vlees te eten u net zoveel CO2 bespaart als met een hele week geen auto rijden? Meer informatie www.eatgreen.nl.

Welkom! op de internetsite van de Hervormde Gemeente Oude Kerk Naaldwijk.

Op deze website vindt u in het menu bovenaan alle informatie over de activiteiten en wat haar beweegt (Vademecum II) van de gemeente onder ‘De Gemeente’ en over ‘de restauratie en herinrichting’ van de Oude Kerk onder Het Kerkgebouw.

Iedereen is van harte welkom bij de bijeenkomsten, soms is aanmelden nodig informatie hierover vindt u op de betreffende pagina's. Tot ziens.

Kerkdiensten Oude Kerk

Zondag 20 mei

10.00 uur: Eerste Pinksterdag, Oecumenische viering op het Wilhelminaplein, voorgangers: Diaken Ronald Dits, ds Niek Smit en ds Marian De Vries (bij slecht weer: Adrianuskerk)

19.00 uur: Geen dienst

Zondag 27 mei

10.00 uur: dr P. Korbee, Leiden

19.00 uur: Zie Ontmoetingskerk

Zondag 3 juni

10.00 uur: dr. J.B. le Grand, Hilversum, Kinderkring

19.00 uur: Vesper, ds Eibert Kok, Ps. 13

OPENSTELLING 'OUDE KERK' NAALDWIJK.

Bijna het gehele jaar door is de Oude Kerk  aan het Wilhelminaplein open voor bezichtiging op:

woensdag van 11.00 – 16.00 uur

zaterdag van 14.00 – 16.00 uur