Hervormde Gemeente Oude Kerk Naaldwijk

update  6 juli 2018

Werkgroep Oude Kerk & Duurzaamheid
Een dagje zonder vlees
Wist u dat u door één avond geen vlees te eten u net zoveel CO2 bespaart als met een hele week geen auto rijden? Meer informatie www.eatgreen.nl.

Welkom! op de internetsite van de Hervormde Gemeente Oude Kerk Naaldwijk.

Op deze website vindt u in het menu bovenaan alle informatie over de activiteiten en wat haar beweegt (Vademecum II) van de gemeente onder ‘De Gemeente’ en over ‘de restauratie en herinrichting’ van de Oude Kerk onder Het Kerkgebouw.

Iedereen is van harte welkom bij de bijeenkomsten, soms is aanmelden nodig informatie hierover vindt u op de betreffende pagina's. Tot ziens.

Kerkdiensten Oude Kerk

Zondag 8 juli

10.00 uur: ds. Hans Meijer, ’s Gravenzande

Zondag 15 juli

10.00 uur: dr. Bettina Siertsema, Amsterdam

Zondag 22 juli

10.00 uur: dhr. Theo Roodnat, Shoonhoven

Zondag 29 juli

10.00 uur: Pastor, R.W. Baas, Voorthuizen

Zondag 5 augustus

10.00 uur: ds. Ellen Verheul, Benthuizen

Zondag 12 augustus

10.00 uur: ds. Niek Smit

OPENSTELLING 'OUDE KERK' NAALDWIJK.

Bijna het gehele jaar door is de Oude Kerk  aan het Wilhelminaplein open voor bezichtiging op:

woensdag van 11.00 – 16.00 uur

zaterdag van
14.00 – 16.00 uur                   <Lees meer...>

Agenda Oude Kerk

Curiosamarkt Oude Kerk Naaldwijk

Op 28 en 29 september aanstaande wordt de jaarlijkse Curiosamarkt weer georganiseerd. Er zijn die dagen veel vrijwilligers in touw. De voorbereidingen in de aanloop naar de Curiosamarkt worden getroffen door de commissie Curiosamarkt. Deze commissie bestaat uit Deo Wiskerke, Wout de Bloois, Jolijn v.d. Ende, Erik Knoppert, Arie van Spronsen, Willem Karel Nowee en Marlies Boekestein. Als u spullen wilt aanbieden, kunt u zich wenden tot Deo Wiskerke, tel. 0174-629628. De loten voor de Grote Verloting zijn gedrukt en beschikbaar. Wilt u ook meedingen naar de SMEG Espressomachine, Actioncamera, dinerbon of één van de andere mooie prijzen, dan kunt u één van de commissieleden aanschieten. Bellen kan natuurlijk ook: op de dag naar 06-24622335 (Arie van Spronsen) en ’s avonds naar 0174-626662 (Jolijn vd Ende).

Op vrijdagmiddag 28 september gaan de deuren van de kerk aan het Wilhelminaplein om 15.00 uur open voor het publiek tot 21.00 uur ’s avonds (met een pauze van 18.00 – 19.00 uur). Zaterdag 29 september: 11.00 – 16.00 uur. In de sfeervolle ambiance van de Oude Kerk kunt u naar hartenlust snuffelen tussen de uiteenlopende snuisterijen, meubels, vintage, elektronica, serviesgoed, boeken, speelgoed, kleding, etc. Gebruikte maar prima goederen voor een zacht prijsje op de kop tikken! Daarnaast kunt u een kansje wagen bij de verloting voor de BBQ-set of een envelop trekken in de populaire bakkersstand. Bij vertrek mag u zichzelf in de bloemenstand nog trakteren op een gezellig boeketje of plantje. De toegang is gratis. Graag tot ziens op de Curiosamarkt!