Hervormde Gemeente Oude Kerk Naaldwijk

update  7 februari 2019

Werkgroep Oude Kerk & Duurzaamheid
Een dagje zonder vlees
Wist u dat u door één avond geen vlees te eten u net zoveel CO2 bespaart als met een hele week geen auto rijden? Meer informatie www.eatgreen.nl.

Welkom! op de internetsite van de Hervormde Gemeente Oude Kerk Naaldwijk.

Op deze website vindt u in het menu bovenaan alle informatie over de activiteiten en wat haar beweegt (Vademecum II) van de gemeente onder ‘De Gemeente’ en over ‘de restauratie en herinrichting’ van de Oude Kerk onder Het Kerkgebouw.

Iedereen is van harte welkom bij de bijeenkomsten, soms is aanmelden nodig informatie hierover vindt u op de betreffende pagina's. Tot ziens.

OPENSTELLING 'OUDE KERK' NAALDWIJK.

Bijna het gehele jaar door is de Oude Kerk
aan het Wilhelminaplein open voor bezichtiging op:

woensdag
van 11.00 – 16.00 uur

zaterdag
van 14.00 – 16.00 uur

Kerkdiensten Oude Kerk

Zondag 3 februari

10.00 uur ds Eibert Kok, PgN

19.00 uur Vesper, ds Carel v.d. Meij, Psalm 93

Zondag 10 februari

10.00 uur drs Kees Kok, Amsterdam, Kinderkring

19.00 uur zie Ontmoetingskerk

Zondag 17 februari

10.00 uurdr. Bettine Siertsema, Amsterdam

17.00 uurVesperplus, Kindervesper verzorgd door kinderen van beide kerken, Psalm 92 a

Agenda Oude Kerk

DANK

Het is alweer twee weken geleden dat ik afscheid nam in de Oude Kerk. Het lijkt wel langer geleden, omdat er een hele verhuizing tussen zit. Een ingrijpende gebeurtenis – zeker als je van groot naar klein gaat wonen. De flat is al aardig en gezellig ingericht. Maar het probleem is de kleine werkkamer, daar is het passen en meten. Ik zal nog wel het een en ander overhouden!  Het was zondag twee weken gelden een warm en mooi afscheid. Een mooie kerkdienst, vele hartelijke woorden, het was gezellig, en er was een mooie afsluitende en gezellige maaltijd in BIJ 5.

Graag wil ik iedereen hartelijk danken voor de organisatie rondom het afscheid, voor de hartelijkheid tijdens de receptie en de hulp geboden bij de verhuizing.

Het gaat jullie goed!

Hartelijke groeten,